TOIMINTATUPA

Tervetuloa Toimintatuvalle! Nuorisotalo Possen keskikerroksessa toimiva Toimintatupa on ns. matalan kynnyksen paikka, jonne kaikki alle 29-vuotiaat ovat aina tervetulleita. Tupatoimintaa on tarjolla myös Kerimäen Monkkarilla kahdesti viikossa. 

Tupaohjaajat Merja Peltopuro ja Outi Rahikainen ovat tunteella mukana auttamassa nuorten elämää eri osa-alueilla. Toimintatuvalla tehdään paljon töitä käsillä, niin tekstiileistä kuin puustakin. Tavoitteena on aktivoida nuoria luovaan työskentelyyn ja samalla harjoittaa pienryhmätoimintaa sekä erilaisia sosiaalisia tilanteita. Meininki tuvalla on rentoa, keneltäkään ei vaadita liikoja eikä ketään pakoteta mihinkään. Kuka vain voi tulla kupposelle kahvia tai ihan vaan höpöttelemään. 

Täällä kaikki tapahtuu nuorten omilla ehdoilla. Jokaiselle nuorelle löydetään se oma juttu. Ihanan rempseiltä ohjaajilta saa myös tukea arjen asioihin, sekä virallisempiin juokseviin asioihin. Monet nuoret ovat tätä kautta löytäneet vertaistukea ja säännöllisyyttä omaan arkeen. 

Jos siis tuntuu siltä, että oman arjen rytmi on hakusessa, tarvitset apua vaikka esimerkiksi talousasioiden hoitamisessa tai muuten vain kaipaat jutteluseuraa … tiedät minne tulla!

Savonlinnassa Toimintatuvan ovet ovat avoinna maanantaista perjantaihin klo 8-14. 

Toimintaa rahoittaa STEA.