Tietoa meistä

Kuten moni meistä, myös sivuston perustaja vietti suurimman osan arjestaan kiireisenä IT-asiantuntijana. Työpäivät kuluivat pitkälti tietokoneen äärellä, ja vapaa-ajalla sohvannurkka oli tutuin paikka. Liikunta ja ulkoilu eivät kuuluneet hänen arkirutiineihinsa, ja viikonloput kuluivat usein sisätiloissa elokuvien parissa.

Kaikki kuitenkin muuttui, kun maailma kohtasi koronapandemian. Kun ulkona liikkuminen ja luonnossa oleilu nousivat yhtäkkiä arvoon arvaamattomaan, myös perustajamme huomasi kaipuunsa luonnon rauhaan. Alkuun pienet kävelylenkit lähimetsissä kasvoivat pian pitkiin vaelluksiin, pyöräretkiin ja jopa melontaseikkailuihin. Hänen sisällään heräsi ennen kokematon into ja rakkaus ulkoilua kohtaan.

Vähitellen hän alkoi etsiä yhä enemmän tietoa vaeltamisesta, retkeilystä ja erilaisista ulkoilulajeista. Hän huomasi, että monella muullakin oli samankaltainen tarve löytää luotettavaa ja inspiroivaa tietoa ulkoiluun liittyen. Tämä oivallus johti ajatukseen omasta sivustosta, joka tarjoaisi laadukkaita vinkkejä ja ideoita kaikille ulkoilusta ja retkeilystä kiinnostuneille.

Perustajamme päätti ottaa rohkean askeleen ja jättää pitkän uransa IT-asiantuntijana. Hän perusti ulkoilu- ja retkeilyaiheisen sivuston, joka kattaa kaiken vaelluksesta ja retkeilystä leirintään ja karavaanailuun, ulkoiluvaatteisiin ja -kenkiin, pyöräilyyn, melontaan ja vesiurheiluun, metsästykseen ja kalastukseen. Sivusto tarjoaa myös kattavia tuotearvosteluja ja tuotevertailuja, jotta jokainen voisi löytää juuri itselleen sopivat varusteet ja välineet.

Sivusto on vasta alussa, mutta perustajamme on asettanut tavoitteekseen nousta yhdeksi Suomen johtavista ulkoilu- ja retkeilyaiheisista sivustoista. Hänen intohimonsa ulkoilua kohtaan välittyy jokaisesta artikkelista ja vinkistä, ja hän toivoo voivansa inspiroida myös muita lähtemään ulos ja nauttimaan luonnon tarjoamista mahdollisuuksista. Näin sivustosta on tulossa monen ulkoilmaihmisen luotettava kumppani ja opas matkalla kohti uusia seikkailuja.