INTO

INTO-HANKE ON PÄÄTTYNYT 31.8.2017.

Into-hankkeen haluaa tavoittaa Savonlinnan seudun jokaisen työttömän tai opiskelemaan halajavan alle kolmekymppisen. Hankkeessa luodaan Ohjaamo – toimintamalli moniammatilliseen ohjauspalveluun. Media- ja tapahtumapaja Intolassa nuoret pääsevät kartuttamaan työkokemustaan ja vahvistamaan sosiaalisia taitojaan toimeksiantojen kautta. Opinnollistaminen tarjoaa nuorille mahdollisuuden suorittaa tutkinnon osia tai jopa kokonaisen tutkinnon työtä tekemällä. Lisävalmiuksia työelämään ja yrittäjämäiseen asenteeseen saadaan puolestaan tiimi- ja yrittäjyysvalmennuksen avulla. Hankkeen palveluihin kuuluu myös taitoarviointi. 

Tämän kaiken mahdollistavat inspiroivat ja ammattitaitoiset koutsit, jotka tukevat nuoria kaikissa haasteissa. Into on ESR-rahoitteinen hanke, jossa Nutun kumppaneina toimivat Etelä-Savon ELY-keskus, Savonlinnan Toimintakeskus, Savonlinnan kaupunki, Enonkosken ja Sulkavan kunnat sekä Itä-Savon koulutuskuntayhtymä/Savonlinnan ammatti- ja aikuisopisto. 

Hanke toteutetaan 1.6.2015 – 31.5.2017 välisenä aikana. Hanketta hallinnoi Nutu ry ja osatoteuttajana toimii Savonlinnan ammatti- ja aikuisopisto.